Ny behandling hos Caelia Clinic

0
648

”Ansiktslyft utan kniv” skulle man kunna beskriva den nya behandlingen Coolifting som Caelia Clinic i Strängnäs nu introducerar.

Metoden Coolifting finns redan i 48 länder men har nyligen kommit till Sverige. Behandlingen går till så att man med hjälp av högt tryck av koldioxid för ned en lågmolekylär hyaluronsyra djupt ner i huden. Det hela tar bara några minuter och är dessutom smärtfritt.

Cecilia Busch som arbetat som hudterapeut under många år och hunnit prova många olika behandlingsformer är glatt överraskad.
– Man kommer åt ögonpartierna på ett väldigt bra sätt. Du blir ej känslig för sol, därför lämpar sig denna behandling även under varma sommarmånader.

Legitimerade sjuksköterskan Therese Almér, som för fem år sedan startade kliniken, tillägger.
– Det är ett bra komplement till de som vill utföra behandling med filler och botox men samtidigt en bra behandling för de som ännu inte vågat eller vill ta det steget, men som ändå vill ha resultat.

I lördags var det öppet hus på kliniken och kunderna kunde för första gången komma och prova på behandlingen som är det allra senaste inom hudföryngring. En av de som provade var Ann-Charlotte från Strängnäs.
– Skönt, en riktig fuktboost. Jag har ett aktivt arbete i stressig miljö och vill se lite piggare ut helt enkelt.