Nykvarns kommun söker kärlek och nära relationer

0
405
Nykvarn på Tinder.

Nu finns Nykvarns kommun på dejtingappen Tinder! ”Vi vill bygga relationer, sprida kärlek och Nykvarnsanda till fler”, säger Frida Nilsson, kommundirektör.

Nykvarns kommun uppmärksammar alla hjärtans dag genom att göra debut på Tinder.
– Vi testar nya kanaler. Det är självklart ett sätt att bygga varumärke. Nykvarn är en varm och attraktiv kommun, vi måste vara framåt och bjuda in till kontakt, säger Susanne Stamreus, kommunikationschef, i ett pressmeddelande. 
Kommunen finns sedan tidigare på Facebook, Linkedin och Instagram men presenterar sig med en annan vinkel på Tinder: ”Nu har jag lämnat de vilda och vackra åren bakom mig. Jag letar efter något mer långsiktigt. Någon att mogna och växa med. Någon som gillar att vara nära naturen, ta ett dopp i en ren och klar insjö. Storstans nöjen ligger en halvtimma bort när vi känner för det. Hos mig finns det plats att bygga något eget, komma närmare det som är viktigt. Det är klart att vi kommer att stöta på utmaningar, men tillsammans hittar vi lösningar. Vi börjar med en kopp kaffe. Kom närmare, framtiden är vår!”

På Tinder matchas användarna med profiler inom ett geografiskt område. Är man intresserad drar man profilen, swipar till höger och har möjlighet att skapa kontakt.
– Vi hoppas att många kollar in oss lite närmare och swipar höger. Det kan bli starten på spännande samarbeten, säger Susanne.