Firade Värmepumpens dag i Nykvarn

0
166
Andrea Hudatzky vid IVT-vagnen i Nykvarn den 1 april — företaget firade Värmepumpens dag och bjöd in till coronasäkra visningar. Foto: Privat

Den 1 april firades Värmepumpens dag med coronaanpassat event vid Värmedynamiks lager i Nykvarn. ”Vi började med värmepumpens dag förra året för att uppmärksamma värmepumpen och försöka påminna att man ska boka service , göra egenkontroll på värmepumpen”, berättar Andrea Hudatzky från Värmedynamik. 

2018 startades Värmedynamik i samarbete med Team Wåhlin i Vallentuna. IVT-centret installerar, servar och reparerar värmepumpar, och området de rör sig mest i är Södertälje med omnejd men även i angränsande orter i Södermanland. Företaget leds av Johan Gunnarsson och Emil Gunnarsson som båda är delägare med förstärkning av Robin Hedström på servicesidan — men på kontoret är det Andrea Hudatzky som håller i trådarna, och också den som Måsen pratar med angående evenemanget. 
— Det är väldigt känsligt med event i covidtider, men det gick jättebra i höstas. Då var situationen likvärdig. förklarar Andrea. Vi har förstås vidtagit alla försiktighetsåtgärder. 

”Vi älskar värmepumpar så du kan älska annat”. Det är devisen för företaget, och Andrea berättar att de ofta träffar just nyblivna husägare som behöver råd och tips i dessa tider. 
— Det köps hus nu som aldrig förr, men det är ganska få som lägger en extra tanke på  värmesystemet. Många av de som köper hus gör det också för för första gången nu och har inte så bra koll på vem man ska kontakta i de här ärendena. Det är viktigt att personen som kommer kan både el och VVS. 

Det var vid lokalerna på Skälbyvägen, där företaget har Nykvarnslagret, som Värmedynamik ställde upp IVT-vagnen och bjöd in intresserade — en och en — för att ställa frågor och få bättre koll på frågor om installation, montering, service och support av värmepumpar. 
— Vi försöker alltid hitta på något extra för våra kunder, tydliggör Andrea. Och det brukar bli uppskattat.