Cecilia, 10 år, Tilda, 11 år, Sonny, 10 år och Elea som precis fyllt fem firade vinsten tillsammans med mamma Anna och vinstutdelare Jesper Blomqvist.

När Svenska Postkodlotteriet med vinstutdelare Jesper Blomqvist dyker upp handlar det om vinstregn — och vinsterna haglade över Anna Lidén i tisdags när nämnda Jesper och TV-teamet kom på besök med inte mindre än fyra guldkuvert. 

Inför förra sommarens stora idrottsfest, VM i fotboll, plockade Svenska Postkodlotteriet in en ny vinstutdelare. Valet föll passande nog på en av Sveriges mest meriterade fotbollsspelare – Jesper Blomqvist. Och det var Jesper som tillsammans med TV-teamet överraskade flertalet Nykvarnsbor under tisdagen — en dag där många guldkuvert delades ut på orten. 

— Lottköparna på postkoden 155 34 PY i Nykvarn får dela på en miljon kronor i resecheckar. Det är totalt 21 vinnare som tillsammans har 39 lotter. Det innebär att varje lott är värd 25 642 kronor, berättar Emma Bergling, press- och PR-ansvarig på Postkodlotteriet. 

En av vinnarna var Anna Lidén, som Svenska Postkodlotteriet besökte med ett helt fång guldkuvert. Fyra kuvert gav drygt 102 000 kronor till resor —en passande vinst till en stor familj. 

— Vi brukar resa till Mallorca men jag vet inte vad drömresan skulle vara, skrattade Anna när hon fick ta emot fyra guldkuvert av Jesper. 

Barnen Cecilia, Tilda, Sonny och Elea hade fler idéer. De tyckte att resevinsten skulle läggas på en tripp till New York eller kanske Afrika.