Utmanar i trampolinparksvärlden — nu studsar Hop N Pop in i Eskilstuna 

0
521
Platschefen Kim och Alice är nöjda med uppstarten av den nya anläggningen i Folkesta.

Nyligen öppnade Eskilstunas senaste tillskott på aktivitetskartan — Hop N Pop, en trampolin- och parkourpark som tidigare endast funnits i Trollhättan och Borås. Som utmanare till Bounce i Kungens Kurva och Yoump i Västerås levererar man lokaler fyllda med action från golv till tak — och massor av aktiviteter för både styrelsegruppen och bebisar. 

Säkerheten är central och målet är att locka en så bred målgrupp som möjligt. MT/Måsen var på plats när Hop N Pop nyligen hade premiär i Eskilstuna — och för första gången öppnade upp dörrarna för gäster i alla åldrar som gillar att studsa fram.
— Det är väldigt kul att vi är ingång, förklarade Kim, platschef på Hop N Pop Eskilstuna. Vi har så mycket idéer om olika aktiviteter i lokalerna, med stor bredd från workoutpass, företagsaktiviteter, kalas, småbarnsgrupper och andra typer av event. Vi tror också att det finns intresse för de lokala gymnastikföreningarna att nyttja lokalerna för träning. 
 
Airbag, skumgummigrop, ninjabana, wall run och multisportarena är bara några av aktiviteterna som ryms under Hop N Pops tak. Nu ser Kim fram emot att fler hittar till anläggningen i Folkesta.
— Ja, det blir spännande att se vad vi får för gäster. Säkerhet är förstås viktigast, men sen ska alla ha kul också.