Beckmans och Viviannes ordnar pop-up store under marknadshelgen

0
397
Under marknadshelgen kommer Ulrika och Vivi, som vanligtvis håller till i Stallarholmen, att anordna en så kallad popup-store i Keramikens hus i Strängnäs. 
I helgen är det återigen dags för Strängnäs marknad, den välbesökta stadsmarknaden som går av stapeln varje år i oktober. I vanlig ordning kommer det att säljas mängder av prylar, mat och kläder och erbjudas en rad aktiviteter. Man beräknar att cirka 30 000 besökare kommer att besöka marknaden. 
Under helgen kommer de två butikerna Beckmans och Viviannes från Stallarholmen att anordna en så kallad pop-up store i Keramikens hus intill Ugglans park. De två butikerna håller vanligtvis till i Gula Industrihuset i Stallarholmen men ska nu gästspela i Strängnäs.
Vivi Norén är konstnär och känd för sitt färgstarka och uttrycksfulla måleri. Hon kommer under helgen att sälja sina original, vykort och artprints. Ulrika Beckman äger butiken Beckmans och hon kommer att ta med sig sina kläder, inredning och dofter. Ulrika hoppas att lördagen blir en härlig dag och att deras pop-up store blir en skön oas mitt i marknadens sorl.
— När jag fick idén frågade jag Vivianne om hon var intresserad — och hon nappade direkt. Våra produkter och verksamheter kompletterar varandra bra, så det kändes naturligt och roligt. Min tanke har sedan jag flyttade butiken från Strängnäs varit att jag någon gång vill tillbaka dit för att ordna event eller en pop-up store och nu känns som ett perfekt tillfälle, säger Ulrika.
Ulrika hoppas att många människor hittar in till Keramikens hus under marknadshelgen, där hon och Vivianne under veckan fixat och pysslat för att göra lokalen personlig och mysig.
— För oss var det viktigt att vara i en lokal som känns som oss, och då kom vi att tänka på Keramikens hus som är en vacker byggnad med lite karaktär och känsla. Restaurangen i samma hus kommer under dagen att vara öppen och vi tror att det kommer att bli en mysig stämning för besökarna.