Aniella hjälper Åkersborna att ta hand om sig

0
605
Operationen gick bra men patienten överlevde ej?
I augusti i år öppnade Aniella Persson sin hudvårdsklinik ”Aniellas Hudvård” i Lilla Gallerian i Åkers styckebruk. Tidigare huserade hon i Nykvarn men i och med att hon sedan 2016 är bosatt i Åker ville hon ”komma hem” med sin verksamhet.
Sedan 2009 har Aniella Persson drivit hudvårdsklinik i Nykvarn, men i somras bestämde hon sig för att flytta verksamheten till Åkers styckebruk.
— Största skälet till det var att jag ville ha mer kvalitetstid med min dotter, förklarar Aniella. Tidigare jobbade jag jämt och fick väldigt lite tid över till familjen. Nu är det nära.

Ett annat skäl är att Nykvarn växer — och därmed höjs hyrorna för alla butiksägare.  Strikta regler på hur butikerna skulle hålla öppet var också en bidragande orsak.
— Här kan jag bestämma själv hur jag ska ha öppet, säger Aniella. Jag har öppet efter tidsbokning och kan jobba efter behov.

Aniella är glad för att stamkunderna har följt med från Nykvarn — och att det har tillkommit kunder från Åker och Taxinge. Det vanligaste kunderna vill ha, enligt Aniella, är ansiktsbehandling.
— Jag hade fotvård och massage också tidigare, men det blev för mycket bokningar. På sommaren vaxar man sig gärna och på vintern är det dags för ”underhållsarbete”. Nu går vi mot perioden då man gärna tar hand om sig.