Napolitansk pizzasatsning mitt i Strängnäs

0
109
Vrej har öppnat Jerv. Nu kan man njuta av kvalitetspizza i Strängnäs på Jerv Pizza och Bar.

Nyligen var det dags för öppningen av en ny, spännande restaurangsatsning i Strängnäs ”Jerv Pizza och Bar”. Det är Vrej Wartan som startat den nya restaurangen, som ligger i den tidigare sushirestaurangen Akikos lokaler på Järnvägsgatan mitt i stadens kärna. Vrej har tidigare drivit den populära baren ”Sju rum och kök” i Strängnäs, och är en van krögare och för många ett känt ansikte.

Vrej berättar att han bott i Stockholm ett par år och när han då kommit och hälsat på i Strängnäs har han saknat ett ställe att hänga och umgås på, samt äta och dricka någonting gott. Det var då idén till att starta verksamheten kom till och nu har planerna äntligen blivit verklighet.
—Vi har verkligen fått fantastisk respons! Många uppskattar det vi gör och förstår att vi är annorlunda jämfört med andra pizzerior, säger Vrej.

På Jerv Pizza och Bar kommer man att kunna avnjuta pizza i napolitansk stil, med långjästa degar och högsta kvalitet på råvarorna. Vrej berättar att han alltid haft ett brinnande intresse för matlagning och att öppna den här restaurangen känns som ett naturligt steg.
— Jag har alltid varit väldigt matintresserad, ända sedan jag var liten har jag experimenterat mig fram. Sedan är jag väldigt rastlös som person och tycker att jobba för någon annan snabbt blir tråkigt, så därför var mitt enda alternativ att öppna eget.

MT/Måsen undrar vilken av alla pizzor som är Vrejs egen favoritpizza från menyn — och svaret är tydligt.
— Nummer tre, en pizza med gräddost, sardeller, oliver, potatis och rosmarin. Den är bäst, alla kategorier. Avnjuts helst med en kall lager!