Senioren är modellen när det mannekängades hos SPF

0
545

På måndagens månadsträff hos SPF Mariefred Åker hade man besök av den mobila klädesbutiken Senior shop som visade upp årets vår- och sommarkollektion.

Klädesbutiken har varit på besök hos SPF Mariefred Åker flera gånger tidigare. Senast förra året. Besöket tas emot med öppna armar då det inte alltid är så lätt för alla medlemmar att ta sig till en butik för att göra sina inköp.
– Vi har haft det här förut, berättar ordförande Marianne Månsson Åkerlund, men jag tänkte att det kanske inte var så stort intresse så att det inte skulle komma så många. Jag hade fel, det är jättemånga.

Ett 50-tal personer hade bänkat sig i församlingshemmet för att se Eva, Christina, Pelle, Bertil, Per och Anne-Marie från den egna föreningen mannekänga våren och sommarens kollektion av kläder från Senior shop men innan dess hälsades alla välkomna av Marianne som berättade lite allmänt om föreningen.
– Vi jobbar mycket med boendefrågor men även med vård och omsorg. Just nu samtalar vi dessutom med berörda parter så att vi även i fortsättningen ska ha någonstans att samlas. Vilket jag är övertygad om att vi kommer att lyckas med.

Efter att Senior shops konferencier Kristina Åman avslutat modevisningen bjöds det på kaffe och kaka med sedvanlig lotteridragning. Nästa gång SPF träffas sker det på Slottspaviljongen i Mariefred.