Nu är säsongen igång – med några nyheter

0
263
Sjätte upplagan är här och sprids lite överallt – och vill du ha koll på allt som händer i Mariefred i sommar ska du definitivt ta dig en titt i Mariefredsmagasinet. Marianne Wikner står, återigen, för formen och MT/Måsen har tagit företagarföreningen imariefred.nu:s ordförande Lottie Orrvik och verksamhetsledare Camilla Sandblad på pulsen inför sommarens alla aktiviteter i Mariefred.
— Det finns många anledningar att komma hit i sommar, eller stanna kvar om man bor här, menar Lottie. Nu mer än någonsin har vi evenemang som riktar sig till alla. Dessutom är det många orter runtomkring som jubilerar och det hoppas vi ska locka fler att också besöka Mariefred. 

Det traditionella och nostalgiska firandet av Ångans dag i början av juni följs av evenemang med en del nyheter. Bland annat kommer SM för gatumusiker att ta en ny form i staden, för att ”binda ihop” på ett annat sätt än tidigare. Nordiska mästerskapen i Food truck har som intention att bredda sina aktiviteter i det som blir tredje året för festivalen.
– Företagarföreningen är delaktiga i många fler tillställningar under sommaren, bland annat som medarrangörer i Semesterloppet, förklarar Camilla. Mer information finns i magasinet.