Coop Konsum bygger om

0
778

Konsumbutiken i Mariefred rustas just nu upp till att bli ännu fräschare, något man även gör i andra Coopbutiker. Allt för att kunden ska känna sig hemma var man än handlar.


Just nu byggs och fixas det till på Coop Konsum. Nya kylar och frysar har införskaffats och man flyttar om montrarna för att överensstämma med Coops strategi, att kunden ska känna igen sig oavsett vilken butik man än handlar i. Kassor flyttas och man kommer att få en större frukt- och gröntavdelning.
– Dessutom kommer det även bli självutcheckning, berättar Leif Madsen, som från december är ny butikschef. Vi kommer även att snygga till ute på parkeringen och få upp mer skyltar så att butiken kommer att synas bättre.

Arbetet planeras hålla på fram till vecka 12 och vecka 14 eller 15 blir det en nypremiär av butiken. Samtliga Coopbutiker kommer få en liknande uppfräschning till en total investeringskostnad av 1,2 miljarder kronor.
Den 12 december tillträdde Leif som butikschef då han tog över efter Anna Nagrell som nu fokuserar på arbetet som butikschef på Coop Konsum i Strängnäs. Leif kommer från Coop Forum i Strängnäs där han arbetade som säljchef och innan dess arbetade han i fem år som butikschef i Fridhemsplan.
– Allt i butiken kommer att bli nyare och fräschare. Kunderna kommer att få ta vänstervarv istället men det kommer nog att gå bra. Det blir ju likadant i alla Coopbutiker.