Lyckad ekomässa för Helenas Hållbara

0
657
EkoRekomässan lockade precis den typen av konsumenter som Helena vänder sig till — de som vill inspireras till en mer hållbar vardag. 

Nyligen arrangerades EkoRekomässan i Färgfabriken i Stockholm. Mässan, som är en konsumentmässa där utställare som säljer ekologiskt, fairtrade, hållbart eller lokaltillverkat samlas, gästades bland annat av Mariefredsbon Helena Wildros. 

Helena driver Helenas Hållbara, som vill bidra till ett grönare och mer hållbart samhälle.
— Jag hade hört att det brukar vara precis min målgrupp som besöker denna mässa, vilket är de som är nyfikna på fina och bra produkter som kan göra det lättare att leva lite mer hållbart i vardagen, berättar Helena. Dessutom tycker jag att det är väldigt roligt att stå på mässor – träffa nya och gamla kunder, prata om Helenas Hållbara, presentera mina produkter och känna av vad folk vill och behöver mer av för att inspireras till en mer hållbar livsstil.

Helena är nöjd med EkoReko, över förväntan, och berättar att hon aldrig ställt ut på en mässa med så många intresserade besökare.
— En riktigt bra grej var att mässan bjudit in ett gäng bloggare. Dessa samlades på en VIP-frukost där de fick information om oss utställare samt en goodiebag med olika produkter från de olika montrarna. Det var även en bra blandning av utställare och inte så många som hade likadana produkter, så det blev ingen större känsla av konkurrens. Dessutom är lokalerna på Färgfabriken väldigt härliga med sina murade tegelväggar och det blev en väldigt familjär och trevlig stämning.

Just nu packar Helena påskkassar för fullt – en kasse som hon förklarar är fylld av ekologiska och schyssta godsaker för både stora och små. Och framåt blir det mer packning av kassar och lådor.
— Det är flera företag som hört av sig och beställt skräddarsydda kassar till olika event för både kunder och medarbetare. Det är jätteroligt och såklart en fantastisk möjlighet för mig att nå ut till ännu fler människor med min inspiration för en mer hållbar livsstil.

Helenas Hållbara är en box med utvalda produkter för hållbar livsstil. Den kommer i tre olika teman med noga utvalda hållbara alternativ till vardagsprodukter i hemmet, till kroppen och i köket. Boxen går att köpa per styck eller som prenumeration. Helena bygger också upp en webbshop där man kan beställa enskilda varor.