Snabb eller långsam? Nu dags att anmäla dig till populära Täljemilen

0
25
Täljemilen.

Är du sugen på att tävla i löpning och vill ha ett lättsprunget, roligt och lagom långt lopp i säker miljö? Prova Täljemilen, som arrangeras av Enhörna IF i Södertälje nästa vecka.

– Det är tio kilometer som passar alla löpare, berättar de ansvariga från Enhörna IF. Både den som är snabb och den som är långsam har behållning av banan, som är en så kallad tvåvarvsbana.

De som tidigare sprungit Varvetmilen kommer att känna igen sig, eftersom banan är den samma – med undantag av de sista 400 metrarna som skiljer varven åt. Man springer på asfalt och hela tiden på gång- eller cykelväg.

– En riktigt snabb bana om du vill göra personbästa. Och flack.

Loppet går av stapeln lördagen den 16 oktober klockan 11 vid Wasa sportfält i Geneta. Nummerlappar hämtar du i målområdet och där kan du också byta om och förvara värdesaker.

Max antal deltagare är 200. Först när du betalat de 250 kronorna (swisha till 123 470 23 20) registreras din anmälan. Sista anmälningsdag är 13 oktober, men du kan också anmäla dig via ”efteranmälan” fram till en timma före start.

Priser delas ut till de tre i topp, men istället för medaljer har man i år valt att skänka 40 kronor per deltagare till Cancerfonden.

”Genom din anmälan godkänner du samtidigt att ditt namn samt bilder ifrån tävlingsdagen kan komma att publiceras på föreningens hemsida och sociala medier” meddelar arrangörerna.

Anmäl dig på Facebook genom att söka Tälemilen eller mejla info@enhornalopning.com

– Missa inte Storstockholms och höstens snabbaste och mest lättspringa millopp, avslutar Enhörna IF. Alla är välkomna att vara med.