Johan kan bli Årets föreningshjälte

0
233

För femte året i rad ger sig Unibet och Glenn Hysén ut på jakt efter Årets fan, ett initiativ som hyllar och lyfter fram alla de fans som bidrar till en positiv supporterkultur. Samtidigt kommer tennisprofilen Robin Söderling att uppmärksamma Årets föreningshjälte, ett pris som hyllar alla ideella krafter som i det tysta ser till att klubbar och föreningar hålls vid liv och kan blomstra.

I år är Johan Woldén från IFK Mariefred nominerad till priset Årets föreningshjälte — och enligt Unibet har han goda chanser till vinst.
— Johan är en av de som ligger bäst till i dagsläget, förklarar Johan Ahlman som arbetar med priserna.

På hemsidan aretsfan.se anmäler man den man anser är värdig att bli utsedd till Årets fan eller Årets föreningshjälte. Finalisterna och vinnaren i respektive kategori utses av en jury bestående av Unibets ambassadörer Glenn Hysén och Robin Söderling och representanter från Unibet. Vinnaren får ett personligt utformat pris till ett värde av cirka 10 000 kronor samt material att skänka till sin förening för cirka 20 000 kronor — något som Johan Woldén ser som positivt.
— Det är klart att det vore roligt att vinna när det bidrar till klubben — jag gör ju allt det här just för att det är roligt.

Tävlingen avslutas i december i år — då presenteras också vem som vunnit i de båda kategorierna.